Herfstwandeling en herfstkijkdoos maken met IVN

Foto: CC0 via Pixabay

Op zondag 23 september is het paddenstoelendag en dan houden IVN Sittard-Geleen en IVN Munstergeleen een boswandeling op zoek naar de herfst.

Er worden dan ook spullen voor de kijkdoos verzameld. Genieten van de natuur in de herfst en kijken naar al het moois dat in het Danikerbos te zien is. De wandeling begint om 10:00 uur en duurt tot 12:00 uur. Pie Cilissen, Jean Engels en, Lex Vlieks begeleiden de wandelaars.

Deze wandeling is bedoeld voor jeugdigen onder begeleiding van hun ouders en/of grootouders. Vertrekpunt voor de wandeling is parkeerplaats Ten Eisden, Ten Eisden 1 in Geleen.

De dag krijgt ’s middags om 14:00 uur een vervolg in het IVN Trefcentrum aan de Molenstraat 42 in Geleen. Daar kunnen herfstkijkdozen worden gemaakt. Dozen zijn aanwezig, maar voor de aankleding moet men zelf spulletjes meebrengen. Ouders en grootouders mogen meehelpen bij het maken van een verrassende herfstkijkdoos. De activiteit is om 16:30 uur afgelopen. Ook wie ’s morgens niet mee kon wandelen is van harte welkom.

De wandeling en het maken van een kijkdoos zijn ook voor niet IVN-leden vrij toegankelijk.

Cookieinstellingen