Treinuitval Arriva tussen Heerlen en Kerkrade Centrum (S3)

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Wegens werkzaamheden aan het spoor rijden er op vrijdagavond 14 september vanaf 22:14 uur en op zaterdagavond 15 september vanaf 23:14 uur geen treinen tussen Heerlen en Kerkrade Centrum (S3).

Arriva zet vervangend busvervoer in op het traject. Reizigers kunnen op de (tussen)stations van het traject – Heerlen, Heerlen de Kissel, Landgraaf, Eygelshoven, Chevremont en Kerkrade Centrum – gebruik maken van stopbussen. Deze vertrekken steeds vanaf de voorzijde van het station. Uitzonderingen daarop vormen de stations Heerlen en Eygelshoven en Chevremont. In Heerlen vertrekken de bussen vanaf de achterzijde (zijde van het busstation), in Eygelshoven vertrekken de bussen van de bushalte Laurastraat/Spechtstraat en in Chevremont vertrekken de bussen op de hoek van de Toupsbergstraat/ Sint Pieterstraat.

Vervangende bussen

Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een OV-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het meenemen van fietsen helaas niet mogelijk.

Reistijd

Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer kun je bekijken via arriva.nl/limburg. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl.

Reacties

article
142403
Wegens werkzaamheden aan het spoor rijden er op vrijdagavond 14 september vanaf 22:14 uur en
https://sittard-geleen.nieuws.nl/nieuws/20180913/treinuitval-arriva-tussen-heerlen-en-kerkrade-centrum-s3/
2018-09-13T14:19:35+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2016/12/11083724/arriva-trein-sittard.jpg
Arriva, Heerlen-Kerkrade, S3, treinuitval
Nieuws