Afstudeerceremonie MSM trekt bezoekers van over de hele wereld

Foto: CC0 via Pexels

Meer dan 120 studenten van ruim 30 verschillende nationaliteiten nemen op donderdag 20 september hun felbegeerde diploma in Ontvangst.

Tijdens de jaarlijkse Graduation Ceremony van Maastricht School of Management (MSM) worden de diploma’s plechtig uitgereikte aan kersverse Masters in Management (MM), Masters of Business Administration (MBA) of Doctors of Business Administration (DBA) diploma in ontvangst.

Dat gebeurt tijdens de jaarlijkse Graduation Ceremony van Maastricht School of Management (MSM).

Ieder jaar is de Graduation Ceremony weer een internationaal, multicultureel en feestelijk evenement. Studenten van MSM in Maastricht en van de MSM partnerinstituten over de hele wereld komen met hun familie en naasten naar Maastricht om hun diploma in ontvangst te nemen. Amerika, Brazilië, China, Duitsland, Egypte, Ghana, Rusland en Vietnam zijn slechts enkele voorbeelden van de meer dan 30 landen welke vertegenwoordigd zullen zijn. Net als voorgaande jaren zijn ook buitenlandse ambassadeurs aanwezig om de studenten uit hun land persoonlijk te feliciteren.

Memorabele dag

De Graduation is een belangrijke mijlpaal voor de studenten en MSM stelt alles in het werk om er een memorabele dag van te maken.

Voorafgaand aan de diploma-uitreiking zal de heer Paul R. Mbugua, oprichter van Atlantis Holding Group en Group Managing Director of Eclectics International Ltd, een inspirerende toespraak houden. De Atlantis Holding Group, opgericht in 2010, is een pan-Afrikaanse groep van bedrijven die zich richt op het aanpakken van uitdagingen in Afrika met behulp van Afrikaanse oplossingen. Hierbij valt te denken aan onderwerpen zoals voedselzekerheid, jeugdwerkloosheid, gezondheid, gelijke opleiding voor iedereen en financiële exclusiviteit. Het hoofdkantoor van de groep zetelt in Mauritius, van waaruit ze tientallen projecten uitvoert in 25 – voornamelijk Engelstalige – Afrikaanse landen.
Eclectics International Ltd, is een organisatie uit Kenia die actief is in 23 Afrikaanse landen en financiële oplossingen biedt ter ondersteuning van banken, microfinancieringsinstellingen, coöperaties en andere specifieke klanten.

Door muzikale intermezzo’s wordt een extra feestelijk tintje aan de ceremonie gegeven. Deze worden verzorgd door het Maastricht Society of Music (MSM) Quartet. Dit ensemble is drie jaar geleden tot stand gekomen toen muzikanten uit Rusland, Oekraïne, Wit-Rusland en Litouwen elkaar tijdens hun studie aan het Conservatorium in Maastricht ontmoetten.

Awards

Dit jaar worden drie awards uitgereikt: aan de beste MM student en MBA student van het jaar en aan de beste “global student”, afkomstig van één van de wereldwijde partnerinstituten van MSM.

MSM Graduation Ceremony
Donderdag 20 september 2016, 14.00 – 17.00 uur
Auditorium 2, MECC Maastricht

Over Maastricht School of Management

Maastricht School of Management (MSM) is één van de meest internationale business scholen in Nederland. MSM biedt studenten van over de hele wereld researchgedreven en internationaal geaccrediteerd management onderwijs, waaronder MBA, Master of Science in Management & Engineering (met RWTH Aachen), Master in Management programm’s, en diverse kortere executive cursussen. MSM biedt haar onderwijsprogramm’s aan in Maastricht en op diverse locaties in de wereld in samenwerking met partner instituten. Jaarlijks studeren er wereldwijd rond de 1000 studenten af aan een van de MSM programm’s. MSM alumni bekleden topposities in het bedrijfsleven, de overheid en in het onderwijs.

Cookieinstellingen