Gratis koffieconcert in ’t Volkshoes door Mannenkoor Mignon

Mannenkoor Mignon
Mannenkoor Mignon
Foto: © Mannenkoor Mignon, Geleen

Bij Mannenkoor Mignon houden ze van zingen en gezelligheid en dat wil dit bekende koor uit Geleen ook uitstralen.

Daarom komen de mannen van Mignon op 30 september om 11:00 uur naar het Volkshoes in Geleen Lindenheuvel om een vrolijk koffieconcert te geven. Speciaal voor de bewoners van de wijk Lindenheuvel – maar ook als u elders woont bent u van harte welkom – is een programma ingestudeerd, dat klinkt als een klok met vooral gezellige, maar ook soms wel wat ondeugende musicalnummers.

Het Koffieconcert is vrij toegankelijk voor alle zangliefhebbers uit de regio, al wordt een vrije gave na afloop ter steun van het koor zeer gewaardeerd.

En Mignon zingt niet alleen, want Mignon brengt een jong Belgisch talent mee in de persoon van sopraan Sandrinne Mairesse om nog meer klankkleur aan het concert te kunnen geven. Sandrine Mairesse is een jonge lyrische artieste, die een Masteropleiding Solozang en Opera aan het Conservatorium van Maastricht volgde in de klas van Frans Kokkelmans en daar in 2016 afstudeerde. Zij ging daarna naar Belgrado, Servië, om haar training in operarepertoire voort te zetten, onder de leiding van Katarina Jovanović. Sandrine heeft haar professionele debuut eerder dit jaar in het Open Lucht Theater te Valkenburg gedaan, waar ze de rol van Amahl in ‘Amahl and the Night Visitors’ vertolkte.

Tevens geeft Mignon nog meer jong talent de kans om podiumervaring op te doen. Zo zullen er nog 2 veelbelovende leerlingen van Mignons dirigent Sonja Feenstra, de 18-jarige Alessia de Simone en de 10-jarige Liz Denterer meezingen, of zelfs solo-zingen bij dit koffieconcert.

Mannenkoor Mignon staat onder leiding van dirigent Sonja Feenstra. Robert Weirauch verzorgt de pianobegeleiding.

Cookieinstellingen