C.V. de Katers Holtum viert het komend seizoen haar 6×11-jarig jubileum

Foto: SGN

Elf is in de carnavalswereld een heilig getal. Zo ook voor de Holtumse carnavalsvereniging CV De Katers. Zij vieren komend seizoen het 6×11-jarig bestaansfeest.

De voorbereidingen op het jubileumseizoen zijn in volle gang en er wordt hard gewerkt om er een spectaculair jaar van te maken, zo laat Opperkater Marcel Claessens weten. Bij een jubileum wordt natuurlijk ook teruggekeken naar het roemrijke verleden. De werkgroep Houtem Vreuger heeft ter ere van het jubileum een hele avond gewijd aan de mooie historie van de vereniging. Op 9 november wordt die historie in de Katertempel (De Auw Sjoal) twee uur lang belicht. Iederen is er welkom. De zaal opent om 19:00 uur, het programma begint om 19:30 uur.

Op 11 november opent C.V. de Katers het seizoen officieel met een Limburgse mis in samenwerking met Schutterij St. Martinus, muziekgezelschap Juliana Holtum en het Gemengd zangkoor Holtum. Aansluitend wordt op de Holtummermarkt de Katervlag gehesen.

C.V. de Katers is in november 1952 opgericht en viert haar jubileum dan ook in november. In het weekend van 23 tot en met 25 november zullen er diverse activiteiten plaatsvinden. Zo zal de jubileumprins op vrijdag 23 november worden uitgeroepen en op 25 november is er een heuse jubileumreceptie. Dames en heren, katers en ketjes noteer de data alvast in jullie agenda, binnenkort zal er meer informatie over de diverse activiteiten naar buiten komen.

Cookieinstellingen