‘Troubadours op Tapijt’ met Harold K, Linda Koolen en Dan Vanhoudt

Foto: SGN/Podiumkerkje Grevenbicht

De muzikanten Harold K, Linda Koolen en Dan Vanhoudt nemen in onze jachtige dagen de tijd een verhaal te vertellen.

Warmte, melancholie, humor en veel spelplezier. In het dialect en Engels. Linda Koolen houdt twee kakelverse liedjes ten doop.

Dan Vanhoudt laat zich muzikaal het best omschrijven als een singer-songwriter met pit, een gitarist met durf en een muzikant met passie en ervaring. Als musicus en singer-songwriter is hij ruim 25 jaar onderweg en doet van alles: optreden, clips opnemen, studiowerk, songwriting. Hij is uitgegroeid tot een veelgevraagde singer-songwriter in het boeiende popcircuit van de regio Sittard-Geleen en omstreken.

Harold K uit Susteren geniet regionale en landelijke bekendheid. De liedjes van Harold K zijn pakkende short story’s in onvervalst Limburgs. Hij zingt vanuit hart en ziel en zit de luisteraar dicht op de huid. Voor inspiratie delft hij in de onuitputtelijke goudmijn van de Amerikaanse folk en blues.

Linda Koolen begon haar muzikale leven als trompettiste bij de harmonie in Obbicht. Van trompet naar contrabas naar basgitaar is zij uiteindelijk gaan zingen. Linda zorgt voor het ‘gewisse etwas’ met haar soulvolle stem en staande bas. Twee jaar geleden bereikte zij vanuit het niets een nummer één positie in de L1 LimboTop 10 met het ontroerende ‘Every single day’.

Zaterdag 13 oktober, aanvang 20:00 uur. Entree 10 euro, ‘Vrienden Kerkje’ betalen 8 euro. Reserveren kan via [email protected].

Cookieinstellingen