Sittardse Oktoberfeest weer dik, dik, DIK geslaagd

Woensdagavond kondigde de Sparkles vuurwerkshow op de schootsvelden in Sittard het einde aan van de veertiende editie van het grootste najaarsfeest van het Zuiden.

In de feestpaviljoens ging het nog een keer helemaal los en de kermis draaide nog één avond op volle toeren. Maar nu zitten de zes dagen Oktoberfeest in Sittard er weer op en herneemt het normale leven zijn loop. En alsof het zo moet keert na zes dagen zonovergoten pret de bewolking weer terug en zakt de temperatuur naar meer normale waarden voor de tijd van het jaar.

Opnieuw is het vandaag razend druk op de schootsvelden en in de binnenstad. Nu niet met feestgangers, maar met vrachtverkeer en mensen die alle kermisattracties en feestpaviljoens moeten afbreken.

Sittard kan weer terugkijken op een bijzonder geslaagd Oktoberfeest dat in een goede sfeer is verlopen. Er waren geen noemenswaardige incidenten, wel werd er gewaarschuwd voor zakkenrollers die profiteerden van de soms immense drukte.

In 2019 is het Sittardse Oktoberfeest toe aan zijn derde lustrum. Dat wordt gevierd van vrijdag 11 tot en met woensdag 16 oktober.

» foto’s Oktoberfeestparade
» foto’s Oktoberfeestzondag

Klik op de foto boven dit bericht voor een aantal foto’s van de afgelopen dagen.

Reacties

Cookieinstellingen