De Cabaretpoel, Vier keer leuk! morgenavond in De Domijnen

Bonusmateriaal
Foto: Cabaretpoel

Cabaretliefhebbers opgelet! Op vrijdag 9 november speelt De Cabaretpoel, Vier keer leuk! in schouwburg De Domijnen in Sittard.

In De Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. De Cabaretpoel, een nieuw initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie-element.

Chris Verlaan – foto: TC Management

Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Het is een zeer afwisselende avond met vier uiteenlopende cabaretgenres. Vier cabaretvoorstellingen voor de prijs van één, met voor elk wat wils. Op deze avond spelen:

Chris Verlaan won de juryprijs op het Schager Cabaret Festival in 2015. Chris weet zich prima te vermaken in het leven. Computerspelletjes spelen, stripboeken lezen en statistische berekeningen uitvoeren… Maar met gitaar en twintig man publiek is hij op zijn vrolijkst. Met zijn puntige liedjes, rake observaties en relativerende zelfspot belicht Chris zijn eigen zwakheden en die van de rare wereld om hem heen.

Thjum Arts won de jury- en publieksprijs Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2018. Wanneer hij opkomt, gebeurt er iets. Met een droogkomische stijl praat hij over alledaagse zaken en combineert dat met zijn filosofische, maatschappelijke kijk. Hij doet enkele ‘spoken words’ en onderzoekt zichzelf en het leven op een dusdanige manier, dat je na afloop niets anders kunt zijn dan onder de indruk.

Bonusmateriaal won de publieksprijs Utrechts Cabaret Festival 2017. In een vlot tempo wisselen Roy Hoogervorst en Anna Charnock de hilarische, herkenbare muizenissen van het dagelijkse leven elkaar af. In slechts 30 minuten ziet u geraffineerd slapstickcabaret, waarvan men na afloopt denkt: Hou op met me.

De vierde deelnemer is nog even een verrassing.

Laat uzelf verrassen door het talent van de toekomst. Wie weet ziet u wel de toekomstige Theo Maassen of de nieuwe Youp van ’t Hek. In ieder geval ziet u vier keer iets nieuws!

Meer informatie vindt u op www.cabaretpoel.nl.

Voorstelling: De Cabaretpoel, Vier keer leuk!
Datum: vrijdag 9 november, De Domijnen, Sittard.
Aanvang: 20:15 uur.
Reserveren: via 046 4524400.

Reacties

article
147030
Cabaretliefhebbers opgelet! Op vrijdag 9 november speelt De Cabaretpoel, Vier keer leuk! in schouwburg De
https://sittard-geleen.nieuws.nl/nieuws/20181108/de-cabaretpoel-vier-keer-leuk-morgenavond-in-de-domijnen/
2018-11-08T19:04:22+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2018/11/08164307/cabaretpoel-Bonusmateriaal-klein-tint.jpg
De Cabaretpoel, Schouwburg De Domijnen
Nieuws