Fanfare Sint Jan Sittard-Leyenbroek viert 65-jarig jubileum

Foto: Fanfare Sint Jan Leyenbroek

Fanfare Sint Jan uit Leyenbroek bestaat 65 jaar. De vereniging wil dit gegeven niet zomaar voorbij laten gaan en nodigt eenieder daarom uit voor haar jubileumreceptie.

Deze vindt plaats op zondag 18 november in de fanfarezaal aan Leyenbroekerweg. Vanaf 13:00 uur is iedereen welkom om de fanfare, alsmede haar zeven jubilarissen, te feliciteren. Voorafgaand aan de receptie zal de fanfare de Heilige Mis van 11:30 uur opluisteren in de kerk van Leyenbroek.

De vereniging bestaat 65 jaar en dat moet gevierd worden. Uiteraard worden hierbij de jubilarissen van de vereniging niet vergeten. Dit zijn er dit jaar maar liefst zeven, waaronder twee broers die de oprichting van de fanfare in 1953 nog hebben meegemaakt. Zij krijgen tijdens de receptie allen een insigne uitgereikt door Noël Lebens, voorzitter van de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen.

Fanfare Sint Jan nodigt alle belangstellenden van harte uit om samen haar jubileum en dat van de jubilarissen te vieren. Iedereen is welkom op zondag 18 november vanaf 13:00 uur. Locatie: Fanfarezaal Leyenbroek, Leyenbroekerweg 105 in Sittard. Uiteraard bent u ook welkom tijdens de Heilige Mis die door de fanfare zal worden opgeluisterd. De dienst begint om 11:30 uur in de kerk van Leyenbroek.

De jubilarissen: Jeroen Jamar (40 jaar), Maurice Latten (40 jaar), Raymond Ubachs (40 jaar), Albert Mioch (60 jaar), Harrie van Dael (65 jaar), Jozef van Dael (65 jaar), Gerrit Rademakers (70 jaar).

Voor de duidelijkheid: de jubilarissen worden gehuldigd voor het aantal jaren dat ze muzikant zijn. Dat hoeft niet te betekenen dat ze al die jaren lid zijn geweest van de jubilerende vereniging.

Cookieinstellingen