Fenna Ograjensek zingt ‘Brecht & Brel’

Fenna Ograjensek
Fenna Ograjensek
Foto: Podiumkerkje Grevenbicht

Op zaterdag 17 november om 20:00 uur zingt sopraan Fenna Orgajensek werken van Brecht & Brel in het Podiumkerkje in Grevenbicht.

Waar Bertold Brecht zich steeds vaster bijt in de sociale daadkracht van een overheidssysteem, probeert Jacques Brel zich juist uit de samenleving te halen.

Een mooie tegengestelde beweging als emotionele en muzikale lijn; een droomwereld versus de grauwe dagdagelijkse werkelijkheid van 9 tot 5 en de krachten die die wereld aan elkaar verbinden of juist van elkaar vervreemden.

Sopraan Fenna Ograjensek (foto) , saxofonist Jos Dobbelstein en pianiste Alice Hendriks vertolken een prachtig concert. Met titels als het beroemde Ne me quitte pas, Als ich dich in meinem Leib trug en Gymnopedie no.3. De verdiensten van het drietal in binnen- en buitenland inclusief de klassieke muziekwereld van onze eigen provincie zijn groot.

Podiumkerkje Grevenbicht, H. Kruisstraat 30 Grevenbicht, zaterdag 17 november, aanvang 20:00 uur. Entree 13,50 euro, ‘Vrienden Kerkje’ 11,00 euro. Kaarten reserveren: [email protected]

Cookieinstellingen