Theatercollege door Mr. Gerard Spong in Schouwburg De Domijnen

Foto: Door Omroep Brabant - https://www.youtube.com/watch?v=1IFk_59QSp4, CC BY 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=47209675

Op vrijdag 23 november kunt u getuige zijn van een unieke college-voorstelling door niemand minder dan advocaat Mr. Gerard Spong.

Het wordt “een intrigerend kijkje in de wereld van een topadvocaat”, zo wordt beloofd.

De bekende strafpleiter vertelt in eigen persoon over zijn leven en carrière als één van Nederlands meest vooraanstaande strafrechtadvocaten. Hij zit al veertig jaar in het vak en is maar liefst zeven keer uitgeroepen tot Nederlands beste advocaat.

Over In Vertrouwen

Spong geeft een intrigerende kijk in het functioneren van een advocaat in strafzaken. De taakopvatting van een advocaat, dilemma’s en bewijsperikelen komen ruim aan bod. Spong bespreekt deze facetten mede aan de hand van onder meer een aantal geruchtmakende moordzaken, zedenzaken en fraudezaken. Na afloop van de voorstelling is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Over Gerard Spong

Hij treedt regelmatig op in de media. Zo was hij onder meer te gast in NOVA College Tour en was hij één van de geïnterviewde topadvocaten in de tv-serie Kijken in de ziel. Ook wordt hij geregeld gevraagd om zijn visie op actuele gebeurtenissen te geven in tv-programma’s als Pauw en De Wereld Draait Door. Daarnaast heeft hij meerdere (misdaad-)romans uitgebracht zoals De Breuk in 2013, De uitvaartverzorger in 2016 en samen met Peter R. de Vries P.S. dit is vertrouwelijk in 2018.

Mr. Gerard Spong – In Vertrouwen
Schouwburg De Domijnen
Vrijdag 23 november, 20:00 uur
Entree: € 25

Cookieinstellingen