Feestweekend: C.V. de Katers Holtum viert haar 6×11-jarig jubileum!

Foto: SGN

De Holtums carnavalsvereniging De Katers bestaat 6×11 jaar en dat wordt op 23 en 25 november aanstaande groots gevierd.

Het jubileumseizoen is op zondag 11 november officieel geopend met een Limburgse mis in samenwerking met Schutterij St. Martinus, muziekgezelschap Juliana Holtum, het Gemengd zangkoor Holtum, de Oud Prinsen Holtum en natuurlijk met C.V. de Katers.

Het was een prachtige dienst met als een van de hoogtepunten de installatie van maar liefst 4 nieuwe leden van de carnavalsvereniging. Aansluitend werd op de Holtummermarkt de Katervlag gehesen waarna alle verenigingen die hadden meegewerkt aan de Limburgse mis konden genieten van een heerlijke brunch.

C.V. de Katers is in november 1952 opgericht en viert haar jubileum dan ook in november. In het weekend van 23 tot en met 25 november zullen er diverse activiteiten plaatsvinden. Zo wordt op vrijdag 23 november de jubileumprins en/of jubileumprinses én het jeugdprinsenpaar uitgeroepen. Op deze avond zullen een aantal artiesten acte de préséance geven, zoals Juulke, Duo op Ós en meervoudig LVK-winnaar Spik en Span.

Op 25 november vindt de jubileumreceptie plaats. Voor alle collega-carnavalsverenigingen uit de regio begint de jubileumreceptie om 11:11 uur. De jubileumreceptie voor alle inwoners van Holtum, verenigingen uit Holtum en alle andere geïnteresseerden begint vanaf 15:00 (zaal open vanaf 14:30 uur). Om 15:00 uur verzorgt La Bamba bijwijze van opening van de receptie een spetterend optreden en aansluitend kunnen de aanwezigen de jubilerende vereniging feliciteren. De receptie wordt rond 19:11 uur afgesloten door de enige echte Erwin, daarna zorgt DJ Paul nog tot in de late uurtjes voor feestelijke muziek.

Al met al zijn kosten nog moeite gespaard om er een onvergetelijk jubileumweekend van te maken. C.V. De Katers ziet u graag op 23 en/of 25 november in het Katerrijk!

Cookieinstellingen