Monsterscore voor slagwerkensemble Concordia Obbicht

95 punten!
95 punten!
Foto: Concordia Obbicht

Op zondag 25 november nam het slagwerkensemble van Concordia Obbicht deel aan het LBT concertconcours 2018 in Heel.

Om 17:30 uur betraden de dames en heren van het slagwerkensemble het podium om onder de inspirerende leiding van dirigent Etienne Houben een optreden van formaat te verzorgen.

Met het concertprogramma Soundtrack of Destiny wisten de Obbichtse muzikanten de tot de nok toe gevulde zaal in Heel volledig in de greep te houden. Van begin tot eind was het een streling voor oor en oog. Ook de jury was zeer onder de indruk en waardeerde het optreden van Concordia met maar liefst 95 punten, een eerste prijs met lof der jury. Daarmee werd de Limburgse titel in de eerste divisie veroverd.

Tevens werd het slagwerkensemble van Concordia overallwinnaar van het hele concours.

Naar aanleiding van deze uitzonderlijke prestatie zal Concordia Obbicht het slagwerkensemble een receptie aanbieden en wel op zondag 9 december vanaf 11:00 uur in de Harmoniezaal in Obbicht. Iedereen wordt dan in de gelegenheid gesteld om dirigent Etienne Houben en de dames en heren van het slagwerkensemble te komen feliciteren.

Op zaterdag 2 februari 2019 zal het slagwerkensemble van Concordia Obbicht de Provinciale eer in de eerste divisie gaan verdedigen tijdens het Open Nederlands Kampioenschap Concertwedstrijden Slagwerkensembles in Theater De Bussel in Oosterhout.

Cookieinstellingen