Jonathan Felix uit Sittard-Geleen VVD-kandidaat voor Provinciale Staten

Foto: VVD

De leden van de Limburgse VVD hebben op maandag 26 november de kieslijst voor de aankomende Provinciale Statenverkiezingen vastgesteld.

Daarbij is 21-jarige Jonathan Felix uit Obbicht voorgedragen als hoogste kandidaat – nummer 8 op de lijst – namens de Westelijke Mijnstreek. Hij maakt daarbij een grote kans om in maart 2019 het jongste lid van het Limburgs Parlement te worden.

In het dagelijks leven is de jonge liberaal bezig om zijn rechtenopleiding aan de Universiteit Maastricht af te ronden. Intern wordt Felix gezien als een ‘bevlogen en ambitieuze jongeling met een frisse kijk op de provincie die tevens sterk in het debat is’, zo valt te lezen in het advies van de kandidaatstellingscommissie. Ook binnen het verenigingsleven en de politiek van Sittard-Geleen is hij geen onbekende: voorzitter van de LEO (Lions) Club Sittard-Geleen, bestuurslid bij het oorlogsgravencomité Sittard, tambour-maître bij Harmonie Concordia Obbicht en in het verleden meerdere malen kandidaat namens de VVD Sittard-Geleen.

Over zijn kandidatuur zegt Felix het volgende: “Ik ben vereerd met deze mooie voordracht: klaar om de mouwen op te stropen en om voor Sittard-Geleen en Limburg aan de slag te gaan!”

Cookieinstellingen