Kleine Kerstmarkt en Voedselbankactie L1 in Kasteelpark Born

Op zondag 16 december hangt er in Kasteelpark Born een gezellige Kerstsfeer. Vanaf 10:00 uur is er in de tenten op het terras een kleine kerstmarkt.

Hier kunt u de laatste cadeautjes kopen voor Kerst zoals kerstkransen, decoratieartikelen, handwerk, voederhuisjes voor de vogels, kerststallen en kaarsen.

Kerstman en Kapel Sjravelaere Graathei

Daarnaast kunt u genieten van versgebakken wafels, hotdogs (met zuurkool!), een glaasje glühwein en warme chocomel met marshmallows.

’s Middags komt de Kerstman op bezoek. Hij heeft voor ieder kind wat lekkers meegenomen. Kapel de Sjravelaere Graathei komt ’s middags kerstliedjes spelen.

Voedselbankactie L1

Dit jaar doet het Kasteelpark ook mee met de Voedselbankactie van L1. Neem een lang houdbaar product mee (zoals pasta, rijst, blikgroente, blikken vlees, houdbare zuivel in pakken, koffie, thee, pak aardappelpuree, houdbaar broodbeleg, bakolie/olijfolie en/of vruchtensap in pak) en lever dit in op het terras. U ontvangt dan een klein voerzakje waarmee u de dieren in het park kunt voeren (zolang de voorraad strekt).

Gratis entree

Het Kasteelpark is op zondag 16 december geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Op deze dag is de entree gratis. De kerstmarkt duurt tot 16:00 uur.

Openingstijden Kerstvakantie

Het Kasteelpark is in de Kerstvakantie dagelijks open van 10:00 tot 17:00 uur. Op 25 en 26 december en op 1 januari is het Kasteelpark gesloten. Op Oudejaarsdag sluit het Kasteelpark om 14:00 uur.

Cookieinstellingen