Gratis computerlessen voor en door inwoners van Holtum

Foto: CC0

Een aantal mensen uit Holtum heeft het initiatief genomen om computerlessen te geven aan plaatsgenoten die nog niet zoveel weten over het gebruik van een computer.

Het is de bedoeling dat de lessen laagdrempelig zijn. Iedereen, zowel jong als oud, kan en mag er gratis aan deelnemen – enkel de consumpties zijn voor eigen rekening. Er is echter één maar: er is slechts plek voor acht cursisten.

Tijdens deze cursus wordt ruim de tijd genomen om alles uit te leggen, alles gaat op het gemak en het mag natuurlijk ook best een beetje gezellig zijn.

De lessen gaan dan onder andere over:

  • Het aan en uitzetten van de computer
  • Wat zie ik allemaal op mijn beeldscherm
  • Gebruik van de muis en het toetsenbord
  • Internet
  • E-mail

Ook voor degenen die wel al iets weten over het gebruik van een computer kunnen de lessen interessant zijn. Er kan namelijk worden ingespeeld op de behoefte van de individuele kandidaten. Voorop staat wel dat dit vooral bedoeld is voor mensen die niet zo ervaren zijn met het gebruik van een computer.

Wanneer en waar zijn de lessen?

De locatie is gemeenschapshuis de Auw Sjoal aan Kleine Dries 4, 6123 AL in Holtum. De lessen zijn altijd op maandagmiddag van 13:45 uur tot 15:45 uur. Er worden zeven lessen gegeven: op 4, 11, 18 en 25 februari en 11, 18 en 25 maart.

Benodigdheden

Je dient je eigen laptop of tablet mee te nemen (gratis Wifi is aanwezig).

Hoe kun je je aanmelden?

Je kunt je aanmelden door contact op te nemen met Dhr. Elands dit kan telefonisch op nummer 06-14913976 of door een mail te sturen naar [email protected].

Cookieinstellingen