Gemeente gaat nieuw reisdocument desgewenst ook bezorgen

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Wie een nieuw reisdocument aanvraagt (paspoort of ID-kaaart) kan dat vanaf 2019 desgewenst laten bezorgen.

Dat kan thuis, op het werk of op een andere locatie. U hoeft dan voor een reisdocument nog maar één keer naar de Stadswinkel te komen. Meer informatie krijgt u in de stadswinkel bij het aanvragen van uw document.

Wat kost het?

Voor deze service betaalt u €15,30 (wettelijk maximum bedrag). Wilt u voor uw gezin meerdere documenten gelijktijdig laten bezorgen dan betaalt u voor ieder volgend document €7,70. Alle tarieven vindt u op de website van de gemeente Sittard-Geleen (zoek op tarieven).

Huisbezoek

Voor inwoners die niet zelf naar De Stadswinkel kunnen komen omdat ze bijvoorbeeld bedlegerig zijn, heeft de gemeente een aparte regeling. Een familielid of kennis maakt daarvoor een afspraak in de stadswinkel.

Stadskantoor Sittard geen afhaallocatie meer

Alle dienstverlening aan de inwoners regelt de gemeente in de Stadswinkel, Markt 1, Geleen. Dat is efficiënter en goedkoper. Daar vraagt u de verschillende producten aan en daar haalt u deze ook weer af. Vanaf 1 januari kunt u de door u aangevraagde producten niet meer afhalen in het stadskantoor Sittard. Vanaf januari komen daar alleen nog bezoekers voor vergaderingen met bestuurders en ambtenaren.

Reacties

article
150029
Wie een nieuw reisdocument aanvraagt (paspoort of ID-kaaart) kan dat vanaf 2019 desgewenst laten bezorgen.
https://sittard-geleen.nieuws.nl/nieuws/20181217/gemeente-gaat-nieuw-reisdocument-desgewenst-ook-bezorgen/
2018-12-17T13:04:36+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2018/10/23110414/meerdere-paspoorten.jpg
bezorgservice, id-kaart, paspoort, reisdocument
Gemeenteberichten, Nieuws