Paul Verjans draagt voorzittershamer gob over aan Yvonne Salvino

Foto: SGN

Verjonging en vernieuwing: met die ambitie deed politieke groepering gob mee aan de verkiezingscampagne die vorig jaar begon.

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 heeft de huidige fractievoorzitter Paul Verjans van gob kenbaar gemaakt dat de raadsperiode 2018-2022 zijn laatste periode zal zijn als raadslid in de gemeente Sittard-Geleen.

Aan het einde van deze periode – en na 24 jaar gedreven voeren van lokale politiek – wordt dat het moment om te stoppen met de actieve politiek.

In deze 24 jaar was Paul Verjans elf jaar lang onafgebroken fractievoorzitter van gob. Hij maakte tijdens de verkiezingscampagne van gob al aan zijn kiezers kenbaar dat hij aan het begin van zijn laatste raadsperiode het fractievoorzitterschap gaat overdragen aan de jongere generatie.

Al snel na de verkiezingen werd duidelijk dat Yvonne Salvino voor gob dé kandidaat is voor de rol van fractievoorzitter. Per 1 januari 2019 neemt zij de voorzittershamer over.

Yvonne Salvino is 48 jaar, woont in Limbricht en is al sinds jaar en dag ondernemer in Sittard-Geleen. Haar partij schetst haar als jong van geest, denken, handelen en doen. Met een frisse kijk ‘op de zaak die politiek heet’. Yvonne staat dicht bij de mensen en stelt zich zo ook elke dag op. U bereikt haar heel eenvoudig per mail via [email protected].

Cookieinstellingen