Giant Store Sittard-Geleen Beste Tweewielerwinkel 2019

Foto: © GSSG

Giant Store Sittard-Geleen mag zich met een nominatie voor de titel Beste Tweewielerwinkel van het jaar 2019 tot de Top 25 beste wielerzaken van Nederland rekenen.

De Tweewielerwinkel van het Jaar verkiezing is een ranking die jaarlijks middels mystery visits en een onafhankelijke, deskundige jury tot stand komt. Inmiddels is door een onafhankelijke vakjury de top 25 bekend gemaakt en Giant Store Sittard-Geleen is één van de genomineerden.

Het is dit jaar voor het eerst dat winkels niet meer voorgedragen worden door consumenten, maar door een onafhankelijke vakjury. Reden voor Giant Store Sittard-Geleen om bijzonder trots te zijn op deze nominatie. De afgelopen twee jaar behoorde Giant Store Sittard-Geleen volgens het vakblad Fietskrant ook al tot de 50 beste rijwielzaken van Nederland, maar deze nominatie is nog unieker en specialer.

Eigenaar Ron Mohren is natuurlijk trots op zijn team, maar relativeert de nominatie enigszins: “Giant, ’s werelds grootste fabrikant, maakt de allerbeste en meest betrouwbare fietsen die er zijn voor vaak ook nog eens de laagste prijs. Als wij als team Giant Store Sittard-Geleen dan de best denkbare service en kwaliteit proberen te leveren is één en één twee. Anders gezegd: het is voor ons een stuk eenvoudiger om tevreden klanten te hebben!”

Aankomende donderdag start Giant Store Sittard-Geleen weer met de jaarlijkse eindejaarssale en die belooft dit jaar nog spectaculairder en interessanter te worden dan voorgaande jaren, onder andere door de extra inkoop van 2017/2018 modellen met kortingen tot 40 procent! Ga er tussen Kerstmis en het nieuwe jaar beslist eens ‘sfeer proeven’ en wie weet profiteren van super scherpe aanbiedingen!

Reacties

Cookieinstellingen