Stadscarnavalsvereniging De Marotte zoekt kopij voor ‘De Pappegey’

Foto: SGN

Op 21 februari 2019 – dat is traditoneel de donderdag voor de Kènjeroptoch – verschijnt de 138e (!) editie van ‘De Pappegey’, het jaar- en kolderblad van stadscarnavalsvereniging De Marotte Zitterd.

Ook dit jaar verschijnt het blad als glossy. De redactie is op zoek naar kopij voor deze editie.

Naast de officiële pagina’s is er veel plaats ingeruimd voor anekdotes, korte kolderieke verhalen (sjaele kal) en foto’s met een humorvol verhaal. Hiervoor vraagt stadscarnavalsvereniging De Marotte de medewerking van het publiek. Heb je iets geks of leuks meegemaakt, heb je een gekke of komische foto? Schrijf het op, mail het, stuur het door. Teksten het liefst in Sittards dialect en anders vertaalt de redactie het wel.

Dit jaar is de redactie in het bijzonder geïnteresseerd in humoristische en kolderieke foto’s uit de tachtiger jaren, waarin de vastelaovend in het Marotterijk centraal staat. Daarnaast een uitdrukkelijke oproep aan iedereen die zich altijd afvraagt waarom een leuke anekdote niet vermeld staat? Omdat de redactie deze niet ontvangen heeft! En daarom: stuur het in. Dit kan middels een e-mail aan [email protected] of per reguliere post aan

Stadscarnavalsvereniging De Marotte Zitterd
t.a.v. De Pappegey
Postbus 256
6130 AG Sittard

De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen wel of niet te plaatsen. Hierover vindt geen correspondentie of terugkoppeling plaats.

Cookieinstellingen