Wèntjerdruim: Kerstmis is voorbij, tijd voor theaterroute WinterZone

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Kerstmis 2018 zit er alweer op, maar Wèntjerdruim in Sittard gaat nog even door. Een van de activiteiten die nog dit jaar plaatsvinden is theaterroute WinterZone.

Tijdens WinterZone nemen de beloftevolle theatermakers van de toekomst je in winterse sferen mee naar vier locaties in Sittard waar je misschien nog nooit bent geweest.

Dat gebeurt tijdens vier korte, maar krachtige voorstellingen, waarin frisse theatermakers je op intieme wijze meenemen in hun blik op de wereld. Onder begeleiding van een jeugdige gids ga je samen met je publieksgenoten op reis door Sittard om tot vier maal toe getuige te zijn van klein en intiem theater. Dicht op de huid, zoals je het zelden ziet. Soms lichtvoetig, soms heel intens, maar helemaal geschikt voor de hele familie vanaf 9 jaar én voor volwassenen met een jong hart.

Vertrekpunt is altijd de voormalige St.-Petrusschool op Kloosterplein 5 in Sittard. De totale speelduur – inclusief wandeling – bedraagt 2,5 uur. De loopafstanden van locatie naar locatie zijn kort en is goed te doen voor mensen die minder goed ter been zijn.

Vijf van de zes de geplande voorstellingen van WinterZone zijn uitverkocht. Voor de voorstelling van vrijdag 28 december om 13:30 uur zijn nog enkele tickets verkrijgbaar.

» tickets bestellen
» informatie over Wèntjerdruim

Theatermakers: Karlijn Hamer, Celine Daemen, Hendrik Kegels & Sonja van Ojen, Mayke Roels & Heléne Binder. Ook Rita Hoofwijk, artist-in-residence van Sittard, toont haar werk tijdens de route. Met medewerking van: professionele jonge acteurs en enthousiaste jonge amateurspelers van o.a. Jong Laagland & TLNT.

Cookieinstellingen