Studenten Zuyd Hogeschool bezorgen cliënten Moveoo A Wonderful Day

Foto: A Wonderful Day

Een groep van zeven studenten van Zuyd Hogeschool in Sittard heeft in het kader van de minor ‘Leiderschap in de 21e eeuw’ het project ‘A Wonderful Day’ georganiseerd.

Dat gebeurde op de Stationstraat 18 in Geleen voor cliënten van de stichting Moveoo. Het doel van deze dag was om een kansarme doelgroep een mooie dag te bezorgen, eentje die ze nooit zullen vergeten. De dag begon met een reptielenworkshop van de Reptielenhuis De Aarde. Daarna volgde een heerlijke uitgebreide brunch, die werd gesponsord door Albert Heijn Vaals. En tot slot was er een bingo waarmee diverse prijzen waren te winnen.

Het werd een geslaagde dag voor zowel de mensen van de maatschappelijke opvang als voor de studenten die de dag hadden georganiseerd. Dat stelde ook wethouder Leon Geilen vast, die een bezoekje bracht aan deze Wonderful Day.

De organisatoren spreken dan ook hun grote dank uit aan alle donateurs die meededen aan de crowdfundingactie, voor alle andere giften, in welke vorm dan ook, en aan iedereen die heeft meegewerkt om deze dag tot een succes te maken.

Hun bijzondere dank gaat uit naar de volgende sponsoren: Albert Heijn Vaals; Nora biscuits; Subway Sittard; Coop Vandaag Sittard; Laco Glanerbrook; Foroxity Filmarena; Wijnhoven Coiffeurs; Jamin Sittard; Voetzorg Geleen; Hendriksmode Heerlen; Logistiek Sligro Heerlen; Klooster Katharina Kasper Geleen; DaMarco Sittard; Bufkes Sittard en Bakkerij Bart Sittard.

Op de foto boven dit bericht: vijf van de zeven organisatoren en wethouder Leon Geilen. Van links naar rechts: Lonne Peters, Tim Cransveld, wethouder Leon Geilen, Tharshika Jesuthas, Ryan Hendriks en Bryan Offermans. Niet op de foto staan Bertien Kleuters en Lynn Backus.

Reacties

article
151646
Een groep van zeven studenten van Zuyd Hogeschool in Sittard heeft in het kader van
https://sittard-geleen.nieuws.nl/nieuws/20190110/studenten-zuyd-hogeschool-moveoo-a-wonderful-day/
2019-01-10T19:15:06+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2019/01/09215813/a-wonderful-day-studenten-zuyd-hogeschool.jpg
A Wonderful Day, Moveoo, Studenten Zuyd Hogeschool
Nieuws