Kickboks Clinic ten bate van Kankeronderzoeksfonds Limburg

Foto: Kickboks Clinic

Op zondag 20 januari aanstaande vindt bij Laco Glanerbrook een kickboks clinic plaats ten bate van Kankeronderzoekfonds Limburg.

Kankeronderzoekfonds Limburg zet zich in voor wetenschappelijk onderzoek dat bijdraagt aan zorg op maat en preventie van kanker met als resultaat geïntegreerde zorg en onderzoek, gericht op de individuele patiënt en zijn omgeving.

De organisatoren van de kickboks clinic melden met trots dat de clinic wordt gegeven door meervoudig wereldkampioenen Ernesto Hoost en Nieky Holzken, twee grootheden in de vechtsport. Zij twijfelden geen seconde toen hen werd gevraagd om zich met deze clinic in te zetten voor het gevecht tegen Kanker en zo het Kankeronderzoeksfonds Limburg te steunen.

De inzet van Nieky Holzken is buitengewoon, want ondanks zijn eigen gala in Helmond wil hij toch tijd vrijmaken om aanstaande zondag naar Geleen te komen.

Wil jij ook les krijgen van beide heren en dit goede doel steunen? Kom dan op 20 januari om 12:30 uur naar Laco Glanerbrook in Geleen. Er is plek voor 500 deelnemers. Deelname aan de clinic kost 25 euro en daarvoor krijg je les van twee toppers én steun je tegelijkertijd het Kankeronderzoeksfonds Limburg! Deelnemers kunnen nu al kaarten kopen aan de kassa bij Glanerbrook. Toeschouwers mogen op 20 januari gratis naar binnen.

Cookieinstellingen