Mónica Coronado en Manito in Podiumkerkje Grevenbicht

Foto: Podiumkerkje Grevenbicht

De uit Barcelona afkomstige zangeres Mónica Coronado en gipsyflamenco gitarist Manito treden binnenkort op in het Podiumkerkje in Grevenbicht.

Met hun warmbloedige voorstelling ‘Melodías del Corazón’ neemt dit tweetal de luisteraar mee naar een wereld vol passie, weemoed en hartstocht.

Muzikaal vullen ze elkaar perfect aan. Mónica voelt zich als een vis in het water als Manito haar begeleidt. Op het repertoire staat bestaand en eigen werk.

Bij de concerten krijgt Monica met haar temperament het publiek snel op het puntje van de stoel. Manito weet altijd met zijn virtuoze spel haar te stimuleren het onderste uit de kan te halen. Het optreden belooft een en al vuur.

Mónica Coronado begeleidt zichzelf bij sommige nummers op gitaar. Met heldere stem zingt zij haar verhalen, verzameld en beleefd in haar zwervend bestaan als muzikant. In de liederen worden onderwerpen als liefde, strijd, maar ook onbegrip in een warme deken gewikkeld. Manito’s vurige spel is intuïtief en rijk aan meerdere stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de Franse gitaarlegende ‘Manitas de Plata’. Het concert is helemaal akoestisch.

Vrijdag 18 januari, aanvang 20:00 uur, kassa en zaal open 19:15 uur.
Entree 12,50 euro, Vrienden van het Kerkje 10,00 euro.
Adres: Heilig Kruisstraat 30, Grevenbicht
Reserveren: [email protected]

» podiumkerkje.nl

Cookieinstellingen