Interview Renate Reijnders over Het Liefdescollege

Foto: SGN

Woensdagavond staat Renate Reijnders op de planken in schouwburg De Domijnen in Sittard met Het Liefdescollege.

Een voorstelling die je niet mag missen en de al dan niet verstokte vrijgezel zeker niet. Uit onderstaand interview met Renate leest u waarom.

Hoe is het idee voor deze voorstelling ontstaan?

Mijn vorige voorstelling heette het Humorcollege. Dit programma heb ik wegens succes drie jaar lang gespeeld. Het thema “de liefde” heeft mij altijd geïnteresseerd. Las veel liefdesgoeroes als Marc Mieras, Corine Kool en Jan Geurts. En daar was opeens het idee voor Het Liefdescollege! Ik vind het ontzettend leuk om te zien hoe enthousiast het publiek reageert op dit thema. Veel herkenning en veel lach!

Waar gaat de voorstelling over?

De voorstelling is cabaret, show en college ineen. Het programma is voor mensen met een relatie en de happy singles! En gaat over: hoe krijg je een relatie en hoe houd je ‘m gezond!

Met veel liefdestips en hilarische facts over de liefde. De liefdestips ga ik benaderen vanuit de lichaamstaal. (bodylanguage) Hoe kan je houding/ uitstraling, oogcontact, handdruk en je stem inzetten om je geliefde te verleiden.

Wat kunnen de bezoekers verwachten?

Het is een dynamische afwisselende show! Niet interactief, dus je kan lekker lachen vanuit je luie stoel. Met natuurlijk een romantische liefdesquiz! “Welke geur windt mannen op?”; “Wie worden er vaker verliefd op het eerste gezicht, de mannen of de vrouwen?” en “Hoeveel procent van de Nederlanders fantaseert er wel eens over om zijn partner te vermoorden?”

Wat is de beste tip die je geeft?

De beste tip in de voorstelling is “de drie dubbele oogtechniek.” Hoe kan je iemand verliefd op je laten worden? Hoe kan je iemand verleiden? Dat ga ik allemaal laten zien.

De beste liefdestip die ik zelf ooit heb gehad is om niet over de kinderen te praten als je romantisch met je geliefde gaat dineren. Dat werkt echt.

Waarom mogen mensen dit niet missen?

Mis het niet! En neem iemand mee die wel wat tips in de liefde kan gebruiken. Na een avond lachen ben je niet alleen veel wijzer geworden maar sta je ook sexyer in het leven. Speciaal na de voorstelling wordt er een apart gedeelte afgezet in de foyer, waar de vrijgezellen (die daar zin in hebben) kunnen rondscharrelen. Ik zal er ook zijn, als een soort cupido.

En ja, wie wil er nou geen tips over de liefde. Want de liefde is het enige wat zich vermenigvuldigt, als je het deelt.

» Het Liefdescollege

Cookieinstellingen