GRATIS naar het Familiefestival in Schouwburg De Domijnen

Foto: Schouwburg De Domijnen

Op zondagmiddag 27 januari kan de hele familie gratis kennis komen maken met theater tijdens het Familiefestival Sittard van De Domijnen en het Laagland.

Tussen 13:00 en 17:00 uur zijn er meer dan 12 korte voorstellingen waar kinderen en hun ouders kunnen binnenlopen. Het Familiefestival wordt georganiseerd in het kader van het Nationaal Theaterweekend. Kinderen kunnen zo op een laagdrempelige manier kennismaken met muziek, dans, theater en cabaret. Het festival vindt plaats in Schouwburg De Domijnen, Mgr. Claessenstraat 2 te Sittard.

De Domijnen & Laagland slaan handen ineen tijdens Nationaal Theaterweekend

Op het programma staan: Het Laagland met In het Zuiden is alles anders. Jong Laagland met Toon, een zoektocht naar de kracht van Hermans. Joris Erwich maakt muziek in LOS. Bonusmateriaal maakt comedy en cabaret voor kinderen vanaf 7 jaar. Het Laagland i.s.m. Toneelgroep Maastricht speelt De saaiste schoolreis uit de geschiedenis van het universum. Dansgezelschap Sally uit Maastricht danst o.a. uit hun voorstelling Keihard. En de acteurs en actrices van Jong Laagland zorgen de hele middag voor verrassende acts in het gebouw.

Ook zijn er een aantal doe-activiteiten, zoals maskers maken en een workshop striptekenen door Wout Paulussen. Er is een voorleesstoel en je kunt op de foto als Gewoon Held. Ook zijn er leuke prijzen te winnen bij het Rad van Fortuin. Ga voor meer informatie naar www.familiefestivalsittard.nl.

Deze gratis middag wordt mede mogelijk gemaakt door Prins Bernhard Cultuurfonds, Nationaal Theaterfonds en de Bank Giro Loterij.

Cookieinstellingen