Gala Prinsenbal Sittard uitverkocht

Foto: © LAUS & Lemon

Wie van plan is naar het Gala Prinsenbal in Sittard te gaan, maar daarvoor nog geen kaartje heeft gekocht, die is te laat: het bal is ruim twee weken van tevoren namelijk volledig uitverkocht.

Het Gala Prinsenbal wordt jaarlijks ter ere van de regerende stadsprins georganiseerd door de Sittardse Auw Prinse. Dat gebeurt steeds met een ander thema. Dit jaar staat het bal in het teken van Las Vegas en dat zullen de gasten straks in de aankleding van de schouwburg terugzien.

“Dat het bal nu al is uitverkocht is natuurlijk hartstikke mooi, zowel voor de regerend stadsprins als voor de Auw Prinse en de optredende bands en artiesten”, zo laat een woordvoerder van de organisatie weten. “De kaartverkoop voor het bal komt elk jaar eerder op stoom en dat betekent dat onze gasten het bal zeer waarderen en er graag bij willen zijn.”

Voor alle duidelijkheid: het door de Auw Prinse Zitterd georganiseerde Gala Prinsenbal is geen ‘gewoon carnavalsbal’: je zult er geen geschminkte of verklede personen aantreffen, of het moeten artiesten zijn. Nee, het is een heus galabal, waar het publiek in gepaste kleding moet verschijnen: de heren in smoking en de dames in avondjurk of cocktail-dress. “En dat we daaraan vasthouden wordt eveneens gewaardeerd. Het geeft het bal een extra feestelijke uitstraling, die gelukkig ook door het jongere publiek op prijs wordt gesteld. Het Gala Prinsenbal blijkt door zijn opzet namelijk voor alle leeftijden (18-plus, dat wel) aantrekkelijk. Dat ligt mede aan de entourage en aankleding, de keuze van de bands en de plekken waar ze optreden. Op het podium op de toneelvloer van de grote zaal speelt net als vorig jaar de uitstekende band Session en in de hal staat ditmaal een oude bekende, Bigband Swing Design met Geralt van Gemert. Voor beide bands gaat het publiek gegarandeerd een avond lang uit z’n dak. En wie liever wat meer rust en minder geluid om zich heen heeft, die kan terecht bij het Draagbaar Radio Orkest in de Charles Eijckzaal of bij de Slampampers in de Laaglandzaal, waar ook gegeten kan worden en waar je gezellig met elkaar kunt bijkletsen onder het genot van een goed glas wijn.”

Eten en drinken worden verzorgd door Van Melick – the catering company. Verder is er een wijnbar die door Van Berkum Wijnkopers wordt bemand.

Voor wie geen kaartje voor deze jaargang van het Gala Prinsenbal heeft weten te bemachtigen: de voorverkoop voor het Gala Prinsenbal van 8 februari 2020 begint op 11 november om 11:11 uur. Wees er dan op tijd bij!

Cookieinstellingen