Heel Holtum Wandelt!

Foto: CC0

Samen wandelen is vaak leuker dan alleen. Vind je het leuk om samen te lopen. Doe dan gezellig mee en sluit je aan bij Heel Holtum Wandelt.

Op dinsdag 12 februari en op dinsdag 26 februari wordt telkens om 13:00 uur vanaf de Holtummermarkt vertrokken voor een wandeling van circa 1,5 uur in de omgeving van Holtum. Geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. Iedereen is van harte welkom en je hoeft je niet aan te melden.

Wim Coenen en René Nohlmans zullen alle deelnemers van harte welkom heten en een leuke route bedenken.

Mocht er voldoende interesse zijn om gezamenlijk te wandelen dan zouden de wandelingen ook een structureel karakter kunnen krijgen. Daarnaast zouden er ook andere wandelingen georganiseerd kunnen worden, gedacht wordt aan wandelingen op andere locaties in Limburg. De 3 genoemde dagen zijn een eerste start om te zien of er voldoende animo voor bestaat. Mocht je de genoemde dagen niet kunnen geef dit dan even door, zodat kan worden bekeken of er ook op een andere dag(en) gewandeld kan worden.

Wil je meer informatie dan kunnen je een mail sturen naar [email protected] of bellen met René Nohlmans 06-12718580 of Wim Coenen 06-57236641

Dit is een initiatief ontstaan vanuit de ideeënbus van Holtum 2.0

Cookieinstellingen