Kaartverkoop Revue Lindenheuvel loopt voorspoedig

<em>Lèntjheuvelse Revue</em>
Lèntjheuvelse Revue
Foto: K. Noblesse

Ofschoon velen al met hun gedachten bij de naderende Vastelaovend zijn, zijn bestuur en medewerkers van de Lindenheuvelse revue al weer een hele tijd bezig met de tijd daarna.

Sinds 1987, het jaar waarin de eerste revue werd opgevoerd, vliegen de kaartjes om de twee jaar als zoete broodjes over de toonbank.

De repetities vragen wekelijks het nodige van de spelers. De voorbereidingen zijn in volle gang: decorbouwers, andere technici, muzikanten en acteurs steken al hun energie in de komende revue. En dat geldt ook voor het bestuur.

Streekomroep START kwam al even een nieuwsgierige blik achter de schermen werpen en in de straten van Lindenheuvel gonst het van de geruchten: “Ik heb gehoord dat het toneeldoek niet dicht gaat”, “Volges mich kèn ich die herkènningsmillodie noe al mitzènge!” en “De burgemeester heeft nu al kaarten gereserveerd”.

Het is niet duidelijk wat daar allemaal van waar is. Maar wel is duidelijk dat het verstandig is om tijdig uw kaarten aan te schaffen bij Boree op de Bloemenmarkt 35 – voor het te laat is!

De voorstellingen vinden plaats in ’t Volkshoes op 29 en 30 maart en op 5 en 6 april om 19:30 uur. Op de zondagen 31 maart en 7 april vinden de voorstellingen ’s middags om 15:00 uur plaats.

Cookieinstellingen