Wegdek Everstraat en Veeweg Einighausen in slechte staat

Foto: beeldcitaat Google

CDA-raadslid Jos Schlössels heeft vragen gesteld aan het College van B&W over de slechte staat van het wegdek van de Everstraat en Veeweg in Einighausen.

Volgens Schlössels hebben vanaf september 2017 meerdere inwoners van Einighausen regelmatig melding gemaakt van de slechte kwaliteit van het wegdek in beide straten.

Sinds geruime tijd zitten er in de Everstraat en Veeweg een aantal gevaarlijke gaten en oneffenheden in het wegdek. De gaten ter hoogte van de huisnummers 34 t/m 38 leiden dan ook tot gevaarlijke situaties voor (brom)fietsers. Ook in de aansluitende Veeweg richting Limbricht zitten een aantal gevaarlijke gaten en is het wegdek op diverse plekken aan elkaar ‘geplakt’. De Everstraat en Veeweg zijn volgens het CDA dan ook hard toe aan een nieuwe asfaltlaag.

Raadslid Jos Schlössels heeft deze gevaarlijke situatie voorgelegd aan het college met de vraag het wegdek met spoed te herstellen zodat de veiligheid voor met name (brom)fietsers gegarandeerd is. Verder dringt Schlössels van het CDA erop aan de kwaliteit van het totale wegdek in de Everstraat en Veeweg onder de loep te nemen en van een geheel nieuwe asfaltlaag te voorzien.

Cookieinstellingen