Seniorenmiddag Holtum en Buchten: Vastelaoveshart 2019 voor Wil Coenen

Foto: CV De Katers

Op zaterdag 23 februari vond in het gemeenschapshuis in Holtum de seniorenmiddag voor de senioren van Buchten en Holtum plaats.

Het was een zeer geslaagde middag met optredens uit de Holtumse revue en de Buchtense revue, de Dance Cats en nog een aantal artiesten van hoog niveau. De jubilerende vereniging, CV de Katers (6x 11jaar), trakteerde alle aanwezigen op een heerlijke nonnevot.

Sinds enkele jaren wordt tijdens de seniorenmiddag het Vastelaoveshart uitgereikt. Het Vastelaoveshart wordt uitgereikt aan iemand die zich op een of andere manier heeft ingezet voor de gemeenschap en de vastelaovend in het bijzonder.

Dit jaar was de seniorenmiddag in Holtum en mocht de organisatie iemand uit de Holtumse gemeenschap selecteren voor het Vastelaoveshart. De keuze is gevallen op niemand minder dan Wil Coenen. Wil Coenen is één van die stille krachten waarop je altijd kan rekenen. Hij zit al vele jaren achter de bonnenverkoop in gemeenschapshuis de Auw Sjoal in Holtum. Niet alleen tijdens de vastelaovesactiviteiten, maar ook als andere verenigingen iets organiseren dan kunnen ze op Wil rekenen. Jeugdprinses Esmee van CV de Katers mocht het Vastelaoveshart aan Wil overhandigen.

De seniorenmiddag werd georganiseerd door KV de Louvermen, CV de Katers, KSB Holtum, Seniorenvereniging Buchten, Vrouwenvereniging Buchten en de vriendengroep van ’t Keuninklik Auwt Viefde.

Cookieinstellingen