De Andersons en Suzan Seegers brengen verwondering naar Limbricht

Foto: © Femke Linders

Op zondag 24 maart is ‘Hier Dooft Niets’ te zien in het Salviuskerkje in Limbricht. De Andersons zullen tijdens de voorstelling een bijzondere gast uit de regio ontvangen, deze middag is dat zangeres en musicalactrice Suzan Seegers.

Deze voorstelling doet de grootste pessimist weer geloven in het leven. De Andersons bruisen, verstillen, ontroeren, passioneren en laten je niet meer los. In hun sprankelende theaterconcert ‘Hier Dooft Niets’ gaat het over verwondering. Een begrip dat ze opnieuw ontdekten toen ze een nieuwe huisgenote kregen: de jongste non van Nederland.

De Andersons nemen je mee in een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over opnieuw beginnen en de luiken openen. Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid. En dat doen ze niet alleen: elke voorstelling nodigen ze ook een bijzondere gast uit en deze middag is dat zangeres en musicalactrice Suzan Seegers. Ze is klein van formaat maar groots in haar zingen en weet met haar prachtige geluid en sprankelende persoonlijkheid keer op keer de harten van het publiek te raken. Na haar roemrijke deelname aan ‘Op zoek naar Evita’ veranderde alles. Ze speelde in talloze producties, won een Musical Award, begon een solocarrière en schitterde als Jos van Rey in de opera El Rey. Als onderdeel van dit theaterconcert zal deze luisterrijke zangeres zingen, dichten en vertellen over wat haar verwondert, inspireert en beweegt.

Eerder maakten De Andersons samen met Arjen Lubach de voorstelling Stockholm Sneeuwt en brachten ze een voorstelling over het leven en werk van Cornelis Vreeswijk. Daarnaast speelden ze als zangers en theatermakers in diverse producties (o.a. in ‘Verboden te Lachen’ van en met Herman van Veen en ‘Het Vreemdelingenlegioen’).

Hier Dooft Niets
Zondag 24 maart, 15:00 uur
Salviuskerkje Limbricht
Reserveren via [email protected]
Entree: € 15
» www.deandersons.nl

Cookieinstellingen