Grand Opening vernieuwde H&M-vestiging in Sittard

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

De geheel verbouwde en vergrote H&M-vestiging aan de Paradijsstraat in Sittard (Winkelcentrum Tempelplein) opent donderdag 14 maart haar deuren.

De winkel biedt met een oppervlakte van 1605m² het allerbeste voor het winkelend publiek.

Fashion voor iedereen

De nieuwe vestiging biedt een ruim assortiment onder één dak. Naast de herencollectie wordt het Divided-concept – H&M’s jongerencollectie – aan deze winkel toegevoegd. Daarnaast zal de kinderafdeling flink worden uitgebreid. Hiermee wordt de H&M-winkel in Sittard – met een winkelvloer van 1605 vierkante meter – het fashionparadijs voor de hele familie. “We zijn ontzettend trots op deze prachtige winkel die een compleet aanbod voor iedereen biedt. De winkel past geweldig in het centrum van Sittard,” zegt Susan Krau, countrymanager van H&M Nederland.

Gratis shoptegoed

De feestelijke opening zal plaatsvinden op donderdag 14 maart om 10:00 uur. De eerste honderd klanten krijgen een H&M-kraskaart met een shoptegoed variërend van vijf tot honderd euro. Ook krijgen alle H&M-members 15% korting op een item naar keuze.

Laat fashion geen vuilnis worden

H&M biedt altijd mode en kwaliteit voor de beste prijs op een duurzame manier. H&M’s kledinginzameling met als motto ‘Laat fashion geen vuilnis worden’ geeft klanten de mogelijkheid om gebruikte kleding en huishoudtextiel in te leveren in de winkel. Alle textiel wordt opnieuw gebruikt of gerecycled en de klant ontvangt voor iedere volle tas een kortingsbon van 15% op een artikel naar keuze. Speciaal voor de opening krijgen klanten tot en met zondag 17 maart dubbele kortingsbonnen. Meer informatie is te vinden op www.hm.com/longlivefashion.

Reacties

article
156735
De geheel verbouwde en vergrote H&M-vestiging aan de Paradijsstraat in Sittard (Winkelcentrum Tempelplein) opent donderdag
https://sittard-geleen.nieuws.nl/nieuws/20190307/grand-opening-vernieuwde-hm-vestiging-in-sittard/
2019-03-07T08:04:00+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2019/03/06202725/henm-grand-opening.jpg
H&M, Paradijsstraat, Sittard
Nieuws, Zakennieuws