Pink Floyd Project XXL met Durga McBroom (USA)

Schouwburg De Domijnen en Bagels & Beans uit de Putstraat Sittard zijn een samenwerking aangegaan voor het concert op 5 april van Pink Floyd’s Project XXL met hun eigen vocaliste Durga McBroom (USA).

Op vrijdag 5 april kom je bij Bagels & Beans om 15:00 uur al in the mood bij een Small Show van Pink Floyd Project XXL muzikanten Bert Heerink (Vandenberg, Kayak) – zang; Paul Bergman – keyboard en André Becker – gitaar en zang. Dit bijzondere muziekevenement bij Bagels en Beans is vrij toegankelijk.

Dezelfde avond start bij Schouwburg De Domijnen om 20:00 uur het concert met medewerking van Durga McBroom. Met de aanvulling van Durga kom je volgens vele fans niet dichter bij de echte Pink Floyd. Het twaalfkoppige Pink Floyd Project is Nederlands meest gewaardeerde Pink Floyd tributeband en bestaat dit jaar tien jaar!  Ze touren  door het land met hun groots opgezette, authentieke Pink Floydshow die gerekend mag worden tot één van de grotere tribute-producties van de Benelux. Er werken bijna dertig mensen voor- en achter de schermen.

Met ruim twintig songs in een twee-en-een-half uur durende show wordt u meegenomen op reis door het sprookjeslandschap van vijftig jaar Pink Floyd; van de psychedelische periode met Syd Barrett tot en met het recente en veelal eigentijdse werk onder aanvoering van David Gilmour. Verdeeld in twee sets is de show een trip down memory lane; inclusief quadrafonisch zaalgeluid, audiosamples, een grootse lichtshow, spectaculaire lasereffecten, videoschermen met kunstzinnige visuals, de natuurlijk voor Pink Floyd zo herkenbare attributen én last but not least, een muzikale uitvoering waaruit de diepgewortelde liefde voor de muziek van één van ’s werelds meest invloedrijke rockbands spreekt.

Pink Floyd Project is ambassadeur van de stichting KidsRights! Bij ieder optreden wordt er daarom aandacht gevraagd voor KidsRights en vormt een (lokale) groep basisschoolkinderen het koor bij de grootste Pink Floyd-hit Another Brick In The Wall!

Reacties

gallery
157243
Schouwburg De Domijnen en Bagels & Beans uit de Putstraat Sittard zijn een samenwerking aangegaan
https://sittard-geleen.nieuws.nl/nieuws/20190314/pink-floyd-project-xxl-met-durga-mcbroom-usa/
2019-03-14T14:14:46+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2019/03/13220510/190405_PinkFloydProject_XXL_met_DurgaMcBroom_2024_fotocHarrieMuis.jpg
Durga McBroom, Pink Floyd Project XXL
Nieuws