Excursie naar expositie kunstenaar Evert Thielen

Foto: CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons

In het Limburgs Museum in Venlo vindt momenteel een expositie plaats van de eigenzinnige Limburgse kunstenaar Evert Thielen.

Onder de titel 50 jaar Thielen-De ogen van de meester is het complete oeuvre aan veelluiken samen met 114 kleinere stukken te zien in het Limburgs Museum.

Gilde De Graven organiseert op dinsdag 16 april een excursiereis naar deze expositie met een luxe touringcar vanuit Munstergeleen, Pancratiusstraat 24 (voldoende parkeergelegenheid aanwezig). Vertrek uit Munstergeleen 10:00 uur, terugreis uit Venlo om 15:00 uur

Deelname aan deze excursiereis 30 euro per persoon (voor vervoer en entree Limburgs Museum). U kunt zich telefonisch inschrijven via 046-4585032 op dinsdag-, donderdag- of vrijdagmorgen van 09:00 tot 12:00 uur of door een e-mail te sturen naar [email protected].

Vol is vol, wacht daarom niet té lang met inschrijven. Na inschrijving en bij voldoende deelname ontvangt U bericht hoe en wanneer de kosten kunnen worden overgemaakt om de deelname definitief te maken.

Cookieinstellingen