Vanavond gezellige film- en nakaartavond in Sittardse Optochthal

Foto:

Voor iedereen die de carnavalsoptocht(en) van Sittard heeft meegelopen in het bijzonder en voor alle carnavalisten in het algemeen organiseert het Optoch Kommitee Zitterd vanavond haar jaarlijkse Film- en Nakaartavond.

Plaats van handeling is vanzelfsprekende de Optochhal aan het Fischerpad 111 in Sittard. De avond is voor iedereen gratis toegankelijk. De optochthal is voor de gelegenheid omgetoverd tot een sfeervolle gelegenheid met plek voor een hapje en een drankje tussen de fraai aangelichte praalwagens die afgelopen carnaval in de optocht te bewonderen waren. In de hal worden foto’s en films van de kinderoptocht, de grote optocht en de sjörskarre-optoch van dit jaar getoond en zijn tevens historische opnames van optochten uit vervlogen tijden te bewonderen. Een mooie avond om eens na te kaarten over het afgelopen seizoen en ‘wie sjoon ’t vruiger waar’.

Met deze Film- en Nakaartavond komt tevens een einde aan het bescheiden gevierde jubileumjaar van het Optoch Kommitee Zitterd, dat nu al 5×11-jaar met veel bezieling en energie de Sittardse carnavalsoptochten in goede banen leidt.

U bent vanaf 19:33 uur allen van harte welkom!

Cookieinstellingen