Chris Gorissen neemt Dom. van den Bergh technische installaties B.V. over

Foto: Dom van den Bergh

Dom. van den Bergh technische installaties B.V. in Sittard is met ingang van vandaag overgenomen door Chris Gorissen.

Joep Wijnands nam het bekende Sittardse bedrijf 10 jaar geleden over van de familie Van den Bergh. Hij heeft er veel energie in gestoken en draagt nu een gezond en toekomstgereed bedrijf over aan de nieuwe eigenaar.

Wijnands wil zich weer volledig kunnen focussen op Wijnands Projectmanagement, dat zich bezighoudt met de wat grotere afbouwprojecten van bedrijfspanden.

Chris Gorissen is geen onbekende in de installatiebranche. Hij is eigenaar van GorissenITB, Gorissen Electro B.V. en Installatie Techniek ITB B.V. te Meerssen. Wijnands is er dan ook van overtuigd in Chris Gorissen een waardige overnamekandidaat gevonden te hebben.

“Naast de E-techniek, gaan we ons nu ook bezighouden met airconditioning en verwarmingsinstallaties zoals warmtepompen. Onze klanten kunnen blijven rekenen op goede service, zoals ze dat van Dom. van den Bergh gewend zijn. We zijn er zeer trots op de oudste Daikin dealer van Nederland én één van de oudste bedrijven van Sittard over te nemen”, aldus Chris Gorissen.

Dom. van den Bergh heeft 10 personeelsleden in dienst. Die gaan allemaal mee over naar de nieuwe bedrijfseigenaar.

'

Reacties

article
158294
Dom. van den Bergh technische installaties B.V. in Sittard is met ingang van vandaag overgenomen
https://sittard-geleen.nieuws.nl/nieuws/20190325/chris-gorissen-neemt-dom-van-den-bergh-technische-installaties-bv-over/
2019-03-25T20:07:23+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2019/03/25155721/bedrijfsbusje-dom-vd-bergh.jpg
Chris Gorissen, Dom. van den Bergh, Joep WIjnands
Nieuws, Zakennieuws