Brigitte Heitzer zoekt dé Stem van Sittard

Brigitte Heitzer
Brigitte Heitzer
Foto: © Roy Beusker

Na de succesvolle editie van 2018 met Suzan Seegers wordt ook dit jaar de opening van het culturele seizoen (Kom bij ons op de bank) op zaterdag 14 september om 20:30 uur afgesloten met een Mega singalong op de Markt in Sittard.

Workshop bij De Domijnen op zondag 26 mei

Samen met musicalster Brigitte Heitzer (o.a. Evita) en Mega singalong 2019 Superfanfare onder leiding van dirigent Hardy Mertens kan iedereen meezingen met evergreens, musicalsongs en licht klassiek repertoire.

Workshop

Om de stem te kunnen kiezen organiseert De Domijnen zondag 26 mei een workshop, van 11.00-17.00 uur, onder leiding van Brigitte Heitzer. In de workshop is voor elke zanger(es) ruimte om een lied ten gehore te brengen, onder begeleiding van pianist Rob Mennen. In de week erna wordt bekend gemaakt wie Brigitte mag vergezellen op de Mega singalong op zaterdag 14 september.

Aanmelden workshop

Stuur vòòr 12 mei een mail naar: [email protected] en geef daarbij aan:

  • wat je gaat zingen (stuur ook de bladmuziek voor de pianist als PDF-bestand mee)
  • wat je zangervaring is
  • je leeftijd

Uiterlijk 20 mei ontvang je dan het programma van zondag 26 mei. Heb je vorig jaar ook je kans gewaagd? Probeer het dit jaar gerust opnieuw!

Workshop Brigitte Heitzer

Zondag 26 mei
Van 11:00 tot 17:00 uur
Locatie: Schouwburg De Domijnen, Monseigneur Claessensstraat 2, Sittard
Deelname gratis

Mega singalong met musicalster Brigitte Heitzer en Mega singalong 2019 Superfanfare onder leiding van dirigent Hardy Mertens

Zaterdag 14 september
Aanvang 20:30 uur
Locatie: Markt Sittard
Deelname gratis

 

Cookieinstellingen