Hospice Bronnerhof weer actief tijdens CAP-markt op 7 april

Hospice Bronnerhof
Hospice Bronnerhof
Foto: Bronnerhof

Op zondag 7 april organiseert jongerenpastoraat CAP aan de Bronstraat 2 in Born zijn traditionele voorjaars- annex rommelmarkt.

Overbuur Hospice Bronnerhof is dit jaar vanaf 09.30 tot ongeveer 14:30 uur ook weer van de partij met een stand op de eigen parkeerplaats, waar men gratis een kop koffie of thee kan drinken, of, zolang de voorraad strekt, voor 1 euro ook een kopje heerlijke soep geserveerd wordt. En u kunt er voor een klein bedrag door vrijwilligers gemaakte wenskaarten kopen. Natuurlijk kunt u bij de stand ook schriftelijke informatie en mondelinge toelichting krijgen over de gang van zaken in het hospice.

Verder kunt u een kijkje nemen achter het hospice in de tuin, waar gestekte plantjes staan uitgestald. U kunt gratis plantjes uitzoeken uit het aanbod waar een aantal van onze vrijwilligers voor hebben gezorgd. Een eigen bijdrage ten bate van het hospice is van harte welkom. De tuin zelf is het afgelopen jaar volledig gerenoveerd. Er is een prachtige kapschuur geplaatst, waar onze gasten en hun naasten beschut van de tuin en de buitenlucht kunnen genieten. Loop gewoon eens even de tuin in en kom kijken hoe het er nu uitziet.

In het mooie hospice is men dagelijks bezig om het de gasten in hun laatste levensfase en hun naasten zoveel mogelijk naar hun zin te maken, en dat zullen onze vrijwilligers op 7 april ook doen voor de bezoekers van de stand en bij de plantjesmarkt in de tuin.

Schroom dus niet om na of voor het bezoek aan de voorjaars- rommelmarkt van jongerenpastoraat CAP ook even bij (de stand van) Bronnerhof te komen buurten.

Cookieinstellingen