Studente uit Sittard tweede van Nederland op vakwedstrijd!

Ismay Boessen
Ismay Boessen
Foto: © Photostique - Peter Müllenberg

Samen met 7 mede studenten van het Arcus College ging Ismay Boessen van 20 tot en met 22 maart de strijd aan met 650 andere MBO-studenten in verschillende vakgebieden.

Gedurende drie dagen stond de RAI Amsterdam in het teken van de nationale kampioenschappen. In totaal waren er 10 Skills Talents (vmbo) finales op één locatie en 58 Skills Heroes (mbo) finales verdeeld over verschillende locaties in Nederland. Op het spel stond de titel Beste Nederlandse jonge vakman, vakvrouw of vakteam 2019.

Hierbij sleepte Ismay zilver binnen in haar vakgebied Medewerker Evenementenorganisatie/Marketing en Communicatie!

Skills Heroes

Skills Heroes zijn vakwedstrijden voor het mbo. Studenten krijgen de kans om hun talenten te laten zien in tientallen vakrichtingen, zoals verpleegkunde, lassen, bloembinden en een breed scala aan technische beroepen. Tijdens een voorronde op de eigen school, kwalificatiewedstrijden op diverse mbo-instellingen in heel Nederland en tot slot tijdens de nationale finales, strijden deelnemers om in hun vakgebied de beste van Nederland te worden. Skills The Finals is een van de jaarlijkse evenementen die in samenwerking met de MBO-Raad en de SBB onder de noemer ‘dit is mbo’ wordt ingezet voor promotie van het beroepsonderwijs.

Op het podium links Ismay Boessen – Foto: © Photostique – Peter Müllenberg
Cookieinstellingen