Zondag weer Open Podium in schouwburg De Domijnen

Platte zaal Het Laagland
Platte zaal Het Laagland
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Altijd al eens willen weten hoe het voelt om je talent op een echt podium voor een zaal met publiek te laten zien en/of horen?

Schouwburg De Domijnen organiseert speciaal daarvoor een aantal keren per jaar een avond Open Podium. De podiumplek is voor jou, je hoeft hem alleen maar te pakken!

Dus: ben jij een singer-songwriter, danser, goochelaar, rapper, toneelspeler, cabaretier, presentator, poetry slammer of entertainer? En heb je een beetje of juist helemaal geen ervaring met optreden? Wil je weten hoe het voelt om op een echt podium te staan? Waag dan die sprong in het diepe en test jouw act voor het publiek.

Geef je nu op voor het Open Podium bij De Domijnen en de theatervloer van de Kleine Zaal van Schouwburg De Domijnen is 10 minuten helemaal van jou. Je kunt solo optreden, maar ook met een groep of met jouw vereniging. Uiteraard mogen familie en vrienden mee om je aan te moedigen en toe te juichen.

Aanstaande zondag kun je de volgende acts op het Open Podium verwachten:

  • Divine Dancestudio – Chairdance Brazil, met Laurie, Celine, Daniëlle en Zoë
  • Natascha Pulles – zang
  • Ruud Aarden – Standup comedy
  • Divine Dancestudio – Burlesque Sing, met Laurie, Saar, Natasha, Daniëlle, Rylana en Zoë
  • Vocalschool Nancy Deusings – Mrs. Monday: Wendy, Cynthia, Deveraux en Mariloe – Er is altijd wel iemand
  • Vocalschool Nancy Deusings – Vocalschool Kids: Max, Veerle, Steffanie en Ebbie – Shape of you
  • Thijs van Litsenburg – Standup comedy
  • Theatergroep Gaudio – Theater en Muziek
  • Divine Dancestudio – Latina I like it

Wil je ook een plek op het podium?

Meld je dan aan via [email protected]. Heb je een langere voorbereidingstijd nodig of wil je een speciale voorstelling ontwikkelen, dan kun je je ook al opgeven voor één van de aankomende Open Podia. Dit seizoen is dat nog op zondag 19 mei 2019, dat is een Special Edition, helemaal in het teken van dans.

Zie je jezelf (nog) niet op het podium staan?

Dan is er voor jou een mooie rol weggelegd als publiek. Misschien zie je wel als eerste de volgende grote theatersensatie op de planken staan. Wees erbij als de nieuwste theaterster opschudding veroorzaakt. Maak kennis met de grote talenten uit de regio en laat je omver blazen. De entree is vrij.

Cookieinstellingen