Harmonie St.-Cecilia organiseert zondag 14 april voorjaarsmarkt in Beeg

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Op zondag 14 april organiseert harmonie St.-Cecilia voor de 29e keer een grote Voorjaarsmarkt op de Dr. Duijsenslaan en de Beneluxlaan in Grevenbicht.

De markt begint om 10:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Je kunt er terecht voor curiosa, kleding, lederwaren, keramiek, hobbyartikelen, gereedschappen, wenskaarten, boeken, cd’s, parfums, bloemen en planten. Bij een aantal foodtrucks op de marktroute kun je wat lekkers eten. En wie moe is van het slenteren langs de kraampjes kan even uitrusten en wat drinken op een van de terrasjes. Daar kun je ook getuige zijn van diverse muzikale optredens van de jongere muzikanten van St.-Cecilia, dansacts van Jazzballetvereniging Flashdance uit Obbicht en DJ Stevie.

Voor de kleintjes staan er springkussens, een bungeetrampoline en een draaimolen. Er is ook een kindermarktplaats waar kinderen hun spulletjes kunnen verkopen.

De entree bedraagt 1 euro per persoon. Het entreegeld komt ten goede aan harmonie St.-Cecilia Grevenbicht-Papenhoven. Voor uw entreegeld ontvangt u een lot, waarmee u een door The Travel Club (Virginie Lenoir) beschikbaar gestelde reischeque ter waarde van 450 euro kunt winnen.

Cookieinstellingen