Donatie voor de Èngele van Zitterd-Gelaen

V.l.n.r.: Lion Boetzkes, Monique Zandkuil, Corina van Daal
V.l.n.r.: Lion Boetzkes, Monique Zandkuil, Corina van Daal
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

“We dachten: we wachten”, zo zeiden Corina van Daal van Kafee de Kup en Lion Boetzkes van verhuisbedrijf G. Boetzkes & Zn vandaag tegen Monique Zandkuil van de Èngele van Zitterd-Gelaen.

Rond Kerstmis krijgen de Èngele van Zitterd-Gelaen steevast de meeste donaties binnen, vooral in natura, waarmee de noden van mensen die er financieel – om welke reden dan ook – even helemaal doorheen zitten kunnen worden gelenigd.

Maar de Èngele van Zitterd-Gelaen kunnen het hele jaar door hulp van buiten goed gebruiken, want ook in een tijd dat het economisch beter gaat zijn er nog altijd veel mensen aan wie die voorspoed voorbijgaat.

En daarom leek het Lion en Corina een goed idee om de donatie – een bedrag van 1365 euro – kort voor Pasen te doen. Het geld werd bijeengebracht door de verkoop van zelf gebakken wafels. Op een zaterdag voor Kerstmis bakten Jan van Daal, Jan Boetzkes, Carlo Beltgens en René Steuns voor de deur van Kafee de Kup met het door Corina en Lion gemaakte beslag op de kop af 1365 wafels die voor één euro per stuk werden verkocht ten bate van het goede doel. De ingrediënten werden gesponsord door verhuisbedrijf G. Boetzkes & Zn en Kafee de Kup.

Wafels bakken

Cookieinstellingen