Nieuw sportaanbod voor mensen met een verstandelijke beperking

Foto: Stichting Bijzonder in Beweging

Bijzonder in Beweging is een stichting die beweegactiviteiten organiseert voor mensen met een verstandelijke beperking.

Wekelijks worden, verspreid over de provincie Limburg, 40 activiteiten georganiseerd waaraan door 500 tot 600 mensen wordt deelgenomen.

De stichting werkt met professionele bewegingsagogen die worden ondersteund door meer dan 100 vrijwilligers. De Provincie Limburg en vele gemeenten in Limburg ondersteunen Bijzonder in Beweging en haar activiteiten. Daarnaast werkt de stichting intensief samen met onder andere Huis voor de Sport Limburg, Iedereen kan Sporten, Gehandicaptensport Nederland, zorgpartners zoals Daelzicht, Pergamijn, PSW en Radar, Sportpark de Haamen, CIOS, Jeugdfonds Sport, Ecsplore en vele anderen.

Op woensdag 15 mei start Bijzonder in Beweging met de nieuwe Sportinstuif in De Haamen in Beek. Doe je mee?

Locatie: De Haamen, te Beek
Tijd: 15:00-16:00 uur

Bijzonder in Beweging neemt de deelnemers mee naar een verrassend beleef- en beweegavontuur en laat hen kennis maken met diverse leuke en uitdagende beweegactiviteiten. Sport, spel en bewegen aanbieden op maat staan hierbij centraal bij de bewegingsagoog. Deze activiteit is zowel voor kinderen als voor volwassenen toegankelijk (eventueel in aparte groepen).

Doe jij ook mee?

Geef je snel op via [email protected], telefoonnummer 0467370139.

Vind u het leuk om de bewegingsagogen te ondersteunen en te werken als vrijwilliger met deze bijzondere mensen? Meld u dan aan als vrijwilliger via [email protected].

Cookieinstellingen