CDA-kandidaat Europees parlement voert campagne op de fiets

Foto: CC0 via Pixabay

Europarlementariër Jeroen Lenaerts doet ook deze keer mee aan de Europese verkiezingen, die op 23 mei worden gehouden in Nederland.

In plaats van de flyeren op markten en in binnensteden pakt de uit Stramproy afkomstige nummer 2 van de CDA-lijst de fiets en doorkruist hij de provincie van Noord naar Zuid. Daarbij legt hij in totaal 350 kilometer af onder het motto Fiets Jeroen Europa in.

Zo gaat hij op een sportieve manier met betrokken Limburgers gesprek. Wat de tocht daarbij extra bijzonder maakt is de fiets waarop hij rijdt: dat is een unieke 7-persoonsfiets. Op die fiets gaat de CDA-kandidaat met zoveel mogelijk Limburgers in gesprek over belangrijke lokale én Europese thema’s.

Op zaterdag 18 mei aanstaande fietst Lenaerts door de gemeenten Echt-Susteren, Sittard-Geleen, Stein en Beek. Iedereen is welkom om als ploegmaat naast hem plaats te nemen en die dag een stukje van de etappe mee te rijden. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar [email protected]. Dan laat hij weten hoe laat en waar je op kunt stappen.

Het speciale campagnebusje brengt deelnemers naderhand weer terug naar huis.

Reacties