Verkiezing: de Stoerste papa van Sittard 2019

Foto: © Rockateer

Daags voor Vaderdag, dit jaar op zaterdag 15 juni, wordt in Sittard sinds enkele jaren de Sjtoere Manne Daag gehouden.

Een dag vol activiteiten in het teken van stoere mannen, en een dag waarop Centrum Management Sittard de verkiezing van de Stoerste papa van Sittard organiseert.

In een speciale verkiezing kunnen papa’s van alle leeftijden in het zonnetje worden gezet. Door hen op te geven voor de verkiezing maakt hij kans om uitgekozen te worden en op een bijzondere manier verrast te worden. Vertel waarom jouw vader de beste en stoerste is!

Doe mee en win een te gekke Vaderdagprijs!

Je krijgt de kans om het Centrummanagement van Sittard te laten weten waarom jouw papa zo speciaal voor je is, waarom hij de állerstoerste van Sittard is. De jury gaat op zoek naar de 10 leukste inzendingen over piepjonge vaders, de alleroudste vaders en alles wat daar tussenin zit. Uiteraard is het toegestaan dat de mama’s de allerkleinsten een handje helpen bij het ’typ-gedeelte’ van deze verkiezing.

De prijsuitreiking van de ‘Stoerste papa van Sittard verkiezing’ vindt plaats op zaterdag 15 juni tijdens het Vaderdagevent Sjtoere Manne Daag. De papa’s die de hoofdrol spelen in de 10 leukste inzendingen ontvangen tijdens de prijsuitreiking een leuke verrassing. Eén papa zal gehuldigd worden tot de allerstoerste en wint een weekend gratis rijden in een gloednieuwe (stoere) auto, aangeboden door Keram Maastricht. Ook zit er een leuke verrassing bij van Het Laagland en Boekhandel Krings.

Deelnameformulier ‘Stoerste papa van Sittard verkiezing’

Vul het deelnameformulier in en vertel waarom jouw papa de stoerste is. Deelname is mogelijk tot en met donderdag 6 juni. De contactgegevens zijn nodig om contact op te nemen met de tien geselecteerde winnaars.

Cookieinstellingen