Theaterconcert ‘Douze Points’ uitverkocht

Foto: SGN

Het jaarlijkse theaterconcert van harmonie Sint Joseph uit Sittard, dat zaterdag 8 juni wordt gehouden in schouwburg De Domijnen, is uitverkocht.

In de loop der jaren is dit concert, dat elk jaar is gestoeld op een ander thema, uitgegroeid tot een begrip in de regio. Opnieuw een uitverkocht huis lag dan ook in de lijn der verwachtingen.

Ditmaal is het Eurovisie Songfestival de spil waar het concert om draait. Een voltreffer, omdat bij de keuze van dit thema bij lange na niet kon worden voorzien dat Duncan Laurence dit jaar – 44 jaar na Teach In – Nederland met Arcade aan het winnende liedje zou helpen.

Poupee de cire, Waterloo, Rice like a phoenix: volgens harmonie Sint Joseph allemaal goed voor douze points. Samen met Ester van Cleef, Marlou Obers, Geralt van Gemert en Maurice Geilen neemt harmonie Sint Joseph onder leiding van dirigent Bjorn Bus u mee op een reis door 63 jaar songfestivalhistorie. De presentatie is in handen van Wim Steinbusch en een illuster Sittards duo neemt de introductie van de nummers voor zijn rekening.

Cookieinstellingen