Geleense auteur schrijft psychologische misdaadroman

Foto: Boekscout / Dave Timmermans

Onlangs zag ‘Het ongemak’ van Dave Timmermans het licht. De psychologische misdaadroman wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

De auteur van dit boek is Dave Timmermans (1985) uit Geleen. Hij is iets jonger dan de hoofdpersoon van Het Ongemak.

Toen Dave elf jaar geleden afstudeerde ging hij meteen van negen tot vijf aan de slag. Hij vond het verschrikkelijk. Ging hij dat de rest van zijn leven doen? Is dat zoals het leven er vanaf nu uit zal zien? Deze vragen begon hij op papier uit te werken en daarmee ontstond Het Ongemak.

Het belangrijkste voor hem was om een zo onvoorspelbaar mogelijk verhaal te vertellen. Nu, elf jaar later, is het afgerond.

Het ongemak

Jozef zit niet lekker in zijn vel. Hij is niet tevreden met zichzelf, met zijn huwelijk, met niets eigenlijk. Ooit was het toch zijn droom geweest om op reis te gaan en een rijk leven te leiden? Wat was er dan gebeurd? Maar eindelijk is hij klaar voor verandering. Eindelijk zal hij het heft in eigen handen nemen! Maar dan gebeurt er iets verschrikkelijks. Hoe reageert hij erop? Maakt hij de juiste keuzes? Krijgt hij controle over zijn leven of wordt hij juist geleefd? Neem een kijkje in het brein van Jozef en ga mee op zijn reis. Ga mee met Het ongemak.

Het ongemak is uitgebracht als paperback en telt 180 pagina’s. ISBN 9789463893343, prijs €20,50, inclusief kosteloze verzending in Nederland en België.

Reacties