Nieuw sportaanbod voor mensen met een verstandelijke beperking

Foto: Stichting Bijzonder in Beweging

Bijzonder in Beweging is een stichting die beweegactiviteiten organiseert voor mensen met een verstandelijke beperking.

BiB organiseert wekelijks 40 activiteiten verspreid over de provincie Limburg waar ruim 550 mensen aan deelnemen. Daarbij wordt gewerkt met professionele bewegingsagogen, die worden ondersteund door meer dan 100 vrijwilligers. Provincie Limburg en vele gemeentes in Limburg ondersteunen Bijzonder in Beweging en haar activiteiten. Daarnaast werkt Bijzonder in Beweging intensief samen met onder andere Huis voor de Sport Limburg, Iedereen kan Sporten, Gehandicaptensport Nederland, zorgpartners zoals Daelzicht, Pergamijn, PSW en Radar, Sportlandgoed de Haamen, CIOS, Jeugdfonds Sport, Ecsplore en vele anderen.

Sportinstuif

Op woensdag 15 mei begint Bijzonder in Beweging met de nieuwe Sportinstuif in De Haamen te Beek. Doe je mee?

Locatie: Sportpark De Haamen, De Haamen 1, Beek
Tijd: 15:00-16:00 uur

Bijzonder in Beweging neemt jullie mee naar een verrassend beleef- en beweegavontuur en laat jullie met diverse leuke en uitdagende beweegactiviteiten en sporten kennis maken.

Sport, spel en bewegen aanbieden op maat staat centraal bij de bewegingsagoog. Deze activiteit is zowel voor kinderen als voor volwassenen toegankelijk (eventueel in aparte groepen).

Aanmelden

Geef je snel op via [email protected] of bel 0467370139.

Vind u het leuk om de bewegingsagogen te ondersteunen en te werken als vrijwilliger met deze bijzondere mensen? Meld u dan aan als vrijwilliger via [email protected].

Cookieinstellingen