Zomeravond Buitencinema De Domijnen en Landgoed Kasteel Limbricht 2019

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

De Domijnen en Landgoed Kasteel Limbricht organiseren: lekker lang loom zomeren in de Buitencinema.

Na het succes van vorig jaar kan een tweede editie natuurlijk niet uitblijven. Dit jaar staan er maar liefst 6 mooie avonden op het programma. Vanaf 27 juni, één keer in de twee weken, telkens op een donderdag.

Koop van tevoren je kaartjes via dedomijnen.nl of bij de kassa’s van het filmhuis of de schouwburg, want vorig jaar vlogen ze deur uit. Houd je mail en de website in de gaten, mocht het weer niet meewerken.

De Zomeravond Buitencinema 2019 trapt op 27 juni af met een unieke knaller. De inspirerende feelgoodfilm The Biggest little Farm zie je een week na de landelijk première al op de binnenplaats van Landgoed Kasteel Limbricht.

De andere data waarbij je een kruisje op je kalender moet zetten zijn: 11 juli – Love is all you need, 25 juli – Moonlight, 8 augustus – Een Man die Ove Heet, 22 augustus – Le Grand Bain. De laatste is op 5 september: Captain Fantastic.

Om je heerlijke zomeravond compleet te maken kun je eerst lekker gaan eten bij Landgoed Kasteel Limbricht. Neem contact met hen op via kasteel-limbricht.nl en informeer naar de mogelijkheden. De kaartjes voor de film dien je zelf te kopen bij De Domijnen.

Cookieinstellingen